Skip to content

Vi breddar vårt erbjudande – erbjuder kranförare

2022-10-13

Som ett naturligt steg i vår utveckling kan vi nu erbjuda en helhetslösning med både kran och förare.

I dagsläget har vi fem förare i teamet varav en av dem är Alex Anford. Han körde tidigare lastbilskran men skolade om sig för att kunna köra tornkranar för Uperios kunder. Just nu är han stationerad på ett av våra uppdrag i Mölndals kommun där de byggs lägenheter. Alex började hos oss i början av juni och efter tre veckors utbildning kan han manövrera våra kranar både från hytt och via fjärrkontroll på marken.

Mikael Olsson, VD på Uperio, om den nya satsningen:

“Det är otroligt kul att vi på Uperio Kran äntligen kan erbjuda våra kunder en helhetslösning med både kran och förare. Trots att många av våra kunder har egna förare kan vi ändå se en ökad efterfrågan på just helhetslösningen. Vi hoppas givetvis att denna efterfrågan kommer att öka över tid och jag är glad över att kunna välkomna Alex och våra andra kranförare till Uperio.”

Uperio Kran etablerades i Sverige 2016 då de första semimobila tornkranarna köptes in. Med lång branscherfarenhet, gedigen teknisk kunskap och vår moderna maskinpark har vi blivit en stor aktör på marknaden. Idag består vår maskinpark av hela 60 kranar, som är noga utvalda efter bästa förarmiljö, teknisk utrustning och låg energiförbrukning. Vi har uthyrningscenter i både Stockholm och Göteborg vilket öppnar upp möjligheten för jobb i stora delar av landet.

Kontakta Mikael, mikael.olsson@uperio.se, för mer information om våra erbjudanden eller med din förfrågan.